Sitenieuws

bodybuilders en spuiten

bodybuilders en spuiten

door Verwijderde gebruiker -
Aantal antwoorden: 1

Een jonge man heeft zich via de sportschool 7 weken lang injecties met "testosteron" laten toedienen. De laatste was 4 weken geleden. Hij heeft nu angst- en spanningsklachten, is ontzettend gespannen en ook erg emotioneel.

Ik kan maar moeilijk informatie vinden over de bijwerkingen en de duur van de werkzaamheid van anabolen. Heeft iemand een advies over een betrouwbare site?

Als antwoord op Verwijderde gebruiker

Re: bodybuilders en spuiten

door Verwijderde gebruiker -

Hoi Ineke,

Wat heeft hij gespoten? een testosteron (ester) bijv Sustanon, een 17- methyl, bijv Dianabol,  een 19-nor, bijv nandrolone (decadurobolin) of een 5alfa, bijv stromba, proviron, primobolan, masteron.

Deze middelen hebben allemaal een ander type bijwerking.

De meeste injectie preparatien werken 3-4 weken, maar BB prikken iedere week of meer.  Heeft hij gestackt? ( middelen uit verschillende groepen?)

Tijdens de kuur / stack kunnen ze wel eens wat agressief worden, maar is geheel afhankelijk van welk middel en was het spuiten of slikken.

Slikken is enkele dagen tot hooguit 1 week een probleem, bij spuiten is het anders.  Als ze tijdens de kuur agressieve trekjes krijgen geef ik ze meestal Depo Provera ( inderdaad de prikpil).  Meestal zijn het daarna lammetjes.

Als het echt na de kuur is gekomen dan is dat meestal een soort "onttrekkings depressief beeld" Dan is het zinvol 2-3 weken Clomid geven ( 1e week 100mg, daarna 50mg) en anders de bekende psychofarmaca.

Belangrijk blijft; Wat heeft hij gespoten

Groet,

 

Ronald