Sitenieuws

Uitnodiging Expertgroepen Minisymposium voor kaderartsen

Uitnodiging Expertgroepen Minisymposium voor kaderartsen

door Gerrit-Jan Vrielink -
Aantal antwoorden: 0

Expertgroepen Minisymposium

 'Ontmoeting, informatie en inspiratie'

 Op 14 maart 2013 organiseert het NHG een minisymposium voor kaderartsen van alle huidige (elf) NHG kaderopleidingen. De dag is bestemd voor afgestudeerde kaderartsen en staat tevens open voor kaderartsen in opleiding en overige leden van expertgroepen.

Doel van de dag is tweeledig: u ontmoet kaderartsen en expertgroepleden van andere terreinen, die u kunnen inspireren en informeren over hoe zij hun activiteiten ontplooien. En u kunt deze dag iets leren over onderwerpen waar u als expert mee te maken hebt en die vooral na de opleiding actueel worden, zoals het initiëren en geven van nascholing, het opbouwen van regionale netwerken en het meewerken aan projecten. De medisch inhoudelijke aspecten komen op deze dag niet aan de orde omdat die het beste kunnen worden behandeld op bijeenkomsten van de eigen expertgroep.

 Het minisymposium vindt plaats op een filevriendelijk tijdstip

(16.00-20.15 uur) in een prettige locatie in Baarn. Na het plenaire deel kunt u kiezen voor deelname aan twee workshops. U kiest de workshop van uw voorkeur ter plaatse.

Deze worden verzorgd door inspirerende gastdocenten die hun onderwerp toespitsen op de praktijk van de kaderartsen. In de workshop ontmoet u collega kaderartsen en gaat u actief aan de slag.

 Uiteraard is deze studiedag volledig vrij van commerciële sponsoring.

De voorbereiding en organisatie wordt mogelijk gemaakt door het NHG.

In de locatie is ruimte voor het neerleggen van factsheets over uw werk als NHG-expert. U kunt uw informatie desgewenst aan geïnteresseerde collega's toelichten.

 Aanmelding is mogelijk via deze link: http://www.eventure-online.com/eventure/welcome.do?type=participant&congress=97_E1001&page=index

Programma:
15.30 uur ontvangst met koffie en thee
16.00 uur plenaire opening en lezing
16.45 uur workshopronde 1
17.45 uur pauze met broodbuffet
18.45 uur workshopronde 2
19.45 uur plenaire afsluiting: uw conclusies, vragen, suggesties
20.15 uur afsluiting

 Voor deelname aan de studiedag/minisymposium betaalt u € 140,- De studiedag is geaccrediteerd voor 3 punten.

 Workshops

 Marketing en netwerken, hoe gaat u op zoek naar de niches ? - Joris Boon, marketingadviseur NHG Onafhankelijke nascholing - Bas Spelberg, senior wetenschappelijk medewerker NHG Scholing Presentatievaardigheden - Liesbeth van der Jagt, trainer en teamleider NHG Scholing Populatiemanagement - Marc Bruijnzeels, directeur Jan van Es instituut